Zjarri ka rënë në një kasolle bagëtish ku dhe janë djegur 18 krerë bagëti e imët.

Zjarri është shuar nga ndërhyrja  e pronarit dhe banorëve të fashatit.

Në vendngjarje janë grupi i hetimit si dhe 3 efektivë policie.

Previous article37 vjeçarja tenton t’i vejë flakën farmacisë në Tiranë
Next articleDIGJET MAKINA NË QENDËR TË ELBASANIT