Një qytetar e ka denoncuar drejtuesin e automjetit pasi nuk kishte respektuar semaforin dhe kishte bërë parakalim të gabuar.

Pas denoncimit është bërë e mundur identifikimi i shoferit, i cili eci me makinë ndërkohë që semafori e ndalonte dhe bëri parakalim të gabuar. Për dy shkeljet e kryera ai është ndëshkuar e masën administrative prej 60 mijë lekësh.

Pas denoncimit është bërë e mundur identifikimi i shoferit, i cili eci me makinë ndërkohë që semafori e ndalonte dhe bëri parakalim të gabuar. Për dy shkeljet e kryera ai është ndëshkuar e masën administrative prej 60 mijë lekësh.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=316&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpolicia.al%2Fvideos%2F142901958850203%2F&show_text=false&width=560&t=0