Prokuroria e posaçme kërkon 13 vite burg në total për 3 ish zyrtarë të bashkisë dhe 2 përfaqësues të një firme private.

Ata akuzohen për korrupsion, shpërdorim detyre dhe ushtrim të ndikimit të paligjshëm.

Konkretisht: 

Arben Guraj 4 vjet burg/ 2 vite e 8 muaj burg, me gjykim te shkurtuar

Altin Pali 3 vite burg/ 2 vite burg , me gjykim të shkurtuar

Valentina Jançe 3 vite burg/ 2 vite burg/ pezullim, shërbim prove

Vait Koshi 18 muaj burg/ 12 muaj burg, me gjykim të shkurtuar

Arjan Demiri 1 vit burg/ 8 muak, me gjykim të shkurtuar

Arben Guraj, Përgjegjës i Sektorit të Shërbimeve, bashkia Ura Vajgurore, Altin Pali, drejtor Urbanistike, bashkia Ura Vajgurore, Valentina Jançe, ish-shefe e Urbanistikës, bashkia Ura Vajgurore, Vait Koshi, administrator i një shoqërie tregtare dhe Arjan Demiraj, inxhinier pranë kësaj kompanie./abcnews.al