Operacion anti-drogë nga Policia e Shtetit dhe SPAK në disa qytete të vendit. Aktualisht megaoperacioni po zhvillohet në qytetin e Kurbinit.

Mësohet se është rrethuar banesa e ish-oficerit të Forcave Speciale, Gëzim Çela. Ky i fundit është shpallur në kërkim pasi ishte dënuar me 20 vite burg.

Janë arrestuar disa persona, mes tyre edhe shefi i Komisariatit të Kurbini