Një konflikt mes komshinjeve ka rrezikuar të kthehet në një tragjedi në qytetin e Elbasanit. Pas debatit mes tyre shtetasi H.Ullorja rreth 72-vjeç ka marrë armën tip pushkë dhe ka tentuar të qëllojë komshiun e tij. Ka qenë ndërhyrja në kohë e policise se Elbasanit qe ka shmangur tragjedinë./Egnatia news