Të tjera denoncime vijnë nga radhët e opozitës, në lidhje me presione të ndryshme që bëhen ndaj qytetarëve.

Një prej komisionerëve në shkollën Halit Çoka në Bathore shprehet se drejtori i kësaj shkolle, megjithë stafin e mësuesve është duke iu berë terror qytetarëve.

Previous articleNë Turqi shkojnë për të votuar dhe të moshuarit në karrige me rrota
Next articleNoka dhe Boçi shkelin ligjin, vazhdojnë xhirot nëpër qendrat e votimit në Elbasan