Dy vatra zjarri aktive në sipërfaqet pyjore të Pukës. Zjarret aktive në pyjet pranë fshatit Kishagji dhe në pyjet e Buzhalës.

Zjarri pranë fshatit Kishagji u shkaktua nga shkarkimet atmosferike gjatë mbrëmjes së kaluar, në Buzhalë nuk dihen shkaqet ende.

Bëhet me dije se zjarri në Kishagji të Pukës rrezikon fshatin dhe ish magazinat e rezervave të shtetit dhe aktualisht është vënë nën kontroll.

Në Buzhalë vijon puna për shuarjen e flakëve në pyje dhe nuk ka rrezik për banesat

Të angazhuar në shuarjen e flakëve shërbimi zjarrfikës, ai pyjor dhe punonjësit e shërbimeve të bashkisë.