Refuzimi për të ndryshuar komisionin e reformës zgjedhore ka bërë që disa deputetë të opozitës të bllokojnë foltoren e parlamentit dhe vendin ku ulet kryetarja Lindita Nikolla.

Duket deputeti Bardhi që debaton Lindita Nikollën. Kjo e fundit lajmëroi menjëherë mbylljen e seancës plenare dhe vazhdimin e votimit në seancën tjetër.

Gjithashtu aty ishte dhe Sali Berisha tek foltorja ndërsa më sipër tek vendi i kryeministrit Bardhi me Spahon dhe deputetë të tjerë si Ina Zhupa, Luan Baçi.

Më sipër akoma tek vendi i kryetares ishte deputetja Albana Vokshi.