Mjeku Roland Xhaxho ka reaguar për mediat në lidhje me vdekjen e 3-vjeçarit që humbi jetën për shkak të mbidozës së anestezisë në klinikën e tij dentare.

3-vjeçari sipas Xhaxhos vuante nga një infeksion në dhëmbë dhe procedua sipas tij ka qenë e zakonshme. Përveç kësaj ai pretendon se ka njoftuar prindërit për gjithçka.

Kur fëmija doli nga klinika, Xhaxho thotë se ai ishte zgjuar në krahët e të atit. Ai thekson që ka vepruar me profesionalizëm deri në fund.

Reagimi i Xhaxhos: