Dy punonjës të tjerë të ndihmës që punojnë për Agjencinë e OKB-së për Ndihmë dhe Punë (UNRWA) për Refugjatët Palestinë janë vrarë në Rripin e Gazës, raporton agjencia.

“E gjithë agjencia është në pikëllim,” tha OKB-së në një deklaratë.

Kjo e çon në 16 numrin e përgjithshëm të punonjësve të ndihmës së UNRWA-s të vrarë që nga fillimi i luftës.

UNRWA tha se po vazhdonte “të avokonte në nivelet më të larta për qasje të qëndrueshme dhe të papenguar humanitare për furnizimet shumë të nevojshme”

Previous articleI vetëm në garë, Skënder Gjinushi rizgjidhet kryetar i Akademisë së Shkencave
Next articleKonferenca e vajit të ullirit: Shqipëria të konsolidojë markën për të rritur eksportet