Sapo është gjetur trupi i fëmijës në lumin Buna, të familjes Arrizi, ndërsa vazhdojë kërkimet për nënën dhe fëmijën tjetër. 

Një nga vajzat, 9-vjeçare, u gjet ditën e djeshme, ku dyshohet se janë vetëvrare