Presidenti aktual Trump ka rikuperuar në rezultat. Menjëherë ai ka fituar sipas projeksioneve dhjetëra vota elektorale për të shkuar në 174.


Fitore të rëndësishme Trump ka korrur në Florida, shtet kyç i këtyre zgjedhjeve që mbart 29 vota elektorale.


Ndërkohë rivali i tij Joe Biden ka arritur në 223 vota elektorale dhe është shumë pranë fitores, por ai tashmë në avantazh është vetëm në Maine e Arizona, dhe askund tjetër.
Trump nga ana tjetër ka korrur sukses në 21 shtete teksa ka epërsi në shumicën e të tjerave, ndërkohë që edhe Nevada është në proces numërimi, ku dhe aty Presidenti akutal është në avantazh

.
Në rast se ruhet ky ritëm nga Trump në shtetet e lëkundura atëherë mund të pritet një përmbysje e rezultateve.

Previous articleFlet djali i aktorit Koço Devole:” gjendja është stabël, nuk ka as përkeqësime as përmirësime”
Next articleMinistri Blendi Klosi infektohet me COVID-19