Ekzekutimi në burgun e Peqinit, Prokuroria ngre akuzë edhe për Indrit Shaqjen: Dyshohet se bashkëpunoi me Mjacajn për vrasjen e Arben Lleshit.sipas prokurorise elbasanit Indrit Shaqja eshte arrestuar per mbajtje celulari ne burg Dhe po verifikohet perfshirja e tij ne ngjarje