Pas kundërshtimit të vendimin të KQZ nga Lulzim Basha, për t’i dhënë koalicioni “Bashkë Fitojmë” dy komisionerë dhe sekretarin e KZAZ-së, për zgjedhjet e pjesshme vendore që do të mbahen më 24 shtator për Bashkinë e Kukësit, KAS është mbledhur ditën e sotme dhe ka lënë në fuqi vendimin e Celibashit.