Një fëmijë vetëm 5 vjeç e ka aksidentuar freza. Ngjarja dyshohet të ketë ndodhur dje pasdite në një fshat të Vlorës.

Fëmija i aksidentuar nga pajisja bujqësore është dërguar me urgjencë në spital teksa tashmë ka nevojë për gjake dhe është në drejtim të spitalit të Traumës në Tiranë në gjendje të rëndë. Policia pritet të nxjerr komunikatën zyrtare për këtë rast.