Këngëtarja shqiptare me famë botërore ka uruar festën e 111 vjetorit të Pavarësisë përmes disa pastimeve në rrjetin social Instagram.

“Urime festa e Pavarësisë. Një komb, një gjuhë një flamur”- shkruan ajo në një prej postimeve.

Gjithashtu këngëtarja ka publikuar dhe një sërë fotosh me flamurin shqiptar.