Recep Tayyip Erdogan dëshiron të përmirësojë imazhin e tij ndaj qytetarëve turq në çdo mënyrë. Presidenti i Turqisë ka shkuar në qendrën e votimit ku ishte planifikuar të votonte për zgjedhjet, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij Emine.

Me të mbërritur në vendngjarje, Tayyip Erdogan përshëndeti turmën që ishte mbledhur për ta mbështetur atë, dhe u dha para fëmijëve të vegjël.

Previous article“Kandidati i tij, Fredi Beleri garon nga qelia”, Duke: Presion mbi zgjedhësit
Next articleGardiani i burgut të Drenovës kapet me karikator pistoletelink