Një grua shtatzënë solli në jetë foshnjën në avion, ndërsa po udhëtonte nga Tachileik në Yangon, qytete në Mianmar.

Ngjarja ndodhi 20 minuta pasi avioni ishte ngritur nga Tachileik dhe pavarësisht mungesës së ndihmës mjekësore apo mjekut, pasagjerët e tjerë ndihmuan me sukses nënën në lindjen e një vajze.

Nëna dhe e porsalindura më vonë u kthyen në Tachileik për kujdes mjekësor dhe u raportuan se ishin në gjendje të mirë shëndetësore.