Hamasi ka nisur një valë të re sulmesh këtë mbrëmje mbi qiellin e Izraelit. Raportohen mbi 150 raketa mbi Tel Aviv.

Ndërkohë më parë kanë qenë raketat izraelite që sulmuan Gazën ku u shembën 3 kulla mbi 10 kate të larta.

Më pas palestinezët u kundërpërgjigjën me ofensivën ndaj Tel Avivit. Deri tani raportohen për 200 viktima izraelitë dhe 200 viktima palestinezë. 1 ndër viktimat e palestinezëve është edhe 1 fëmiijë 13 vjeçar.

Ndërsa më herët ushtria izraelite ndërpreu energjinë elektrike në Rripin e Gazës