Drejtori i IVMT në Bashkinë e Kurbinit është arrestuar për ndërtim pa leje në zonën e Patokut.

Gjithashtu mësohet se janë pezulluar Jetmir Muzhika drejtor dhe Shan Preçi inspektor.

Ndërkohë masa e sigurisë “arrest në shtëpi” është dhënë për ish-drejtorin e IKMT Lezhë, Flor Gjini, aktualisht drejtor poste.