Një operacion i madh anti-drogë është zhvilluar në orët e fundit në vend teksa janë arrestuar mbi 100 persona.

Arrestimet me urdher te prokurorive te disa rretheve si Tirane Durres, Fier, Vlorë, Elbasan dhe Shkodër.

Në operacion qe ka nisur prej dites se djeshme bëjnë burime për Faxneës kanë marrë pjesë forcat RENEA dhe një numër i konsiderueshëm punonjës policie.

Mësohet se mes të arrestuarve, ka edhe vajza. Të arrestuarit merreshin me shpërndarjen e kokaines dhe kanabisit. Gjatë operacionit janë sekuestruar edhe shuma të mëdha me para.

Sakaq hetimet mbi këta persona kanë nisur prej disa muajsh