Kryeministri Edi Rama thotë se sot pritet të vijnë në Shqipëri mbi 20 mijë vizitorë të tjerë, kjo edhe në kuadër të finales së madhe të Finalja e Conference League.

Me anë të një postimi në Facebook, kreu i qeverisë thotë se Shqipëria mirëpret nga ajri dhe deti mysafirët e finales europiane, sipas një protokolli me standardet më të larta të sigurisë.

Shqipëria mirëpret nga ajri dhe deti mysafirët e finales europiane, sipas një protokolli me standardet më të larta të sigurisë, që mban në gatishmëri të gjitha strukturat doganore e policore në Rinas&Durrës dhe natyrisht në Tiranë.

gjatë ditës së sotme priten mbi 20.000 vizitorë të tjerë 🛩🛳”, shkruan Rama