Ka shumë teori të çmendura për familjen mbretërore, por njëra prej tyre tashmë është bërë virale në internet. Bëhet fjalë për Princeshën Charlotte, fëmijën e dytë të Princit William dhe Kate Middleton. Charlotts e vogël është e radhës në radhën e fronit pas Princit George, i cili është i dyti në radhë pas babait të tij.

Mediat sociale janë vërshuar me komente se Charlotte është në të vërtetë rimishërimi i Princeshës Diana.

Përdoruesit e Twitter pretendojnë se shohin një ngjashmëri mes saj dhe gjyshes së saj të ndjerë. Por ka një tjetër gjakblu që Charlotte i ngjan edhe më shumë se Lady Di.

Kujt i ngjan më shumë Princesha Charlotte?

Nëse shohim fotot e vjetra, kur ishte fëmijë, Charlotte i ngjan më shumë Mbretëreshës Elizabeth. Është si të shohim dy njerëz identikë kur shikojmë fotot e vjetra të mbretëreshës së ndjerë.

Kur Charlotta e vogël ishte në karrocë duke e çuar atë dhe vëllezërit e motrat e saj nga Westminster Abby, ajo u kap duke bërë fytyra të ngjashme me Lady Di. Por sipas shumicës, sjellja dhe pamja e saj janë elementët që e bëjnë të duket më shumë si Mbretëresha Elizabeth II kur ishte e re.