Numri i fëmijëve të cilët po shfaqin komplikacione shëndetësore është rritur gjatë dy muajve të fundit në Elbasan. Sipas shefes së shërbimit pediatrik në Elbasan është rritur numri i të vegjëlve me bronkopneumoni dhe kjo ka bërë që të rritet numri i shtrimeve ne spital./Egnatia news