Në Vorë ka përfunduar numërimi elektronik ku kandidati i PS për këtë bashki, Blerim Shera, ka fituar me 73.52% të votave. Sakaq kanë dalë edhe rezultatet paraprake për këshillat bashkiakë.

Kështu, deri më tani nga numërimi i votave në 35 qendra votimi, nga 44 në total, PS ka marrë 13 mandate, BF 4 mandate, PAA 2 mandate, dhe me nga 1 mandat PR, FRD.

Më poshtë tabelat përkatëse, me mandatet dhe emrat e fituesve për secilën parti: