GJKKO dënon me 127 vite burg 5 nga të akuzuarit për vrasjen e Behar Sofisë.

Lajmi konfirmohet për BalkanËeb nga gazetarja Klodiana Lala. Të akuzuarit janë Ernjet Shyti, Skwnder VATHI, Xhuljano Visha dhe Leonar Xhixha.

Lajmi në përditësim…